Outdoor-Activities.gr

Outdoor-Activities.gr

Το Outdoor-Activities.gr είναι ένα παράδειγμα ενός premium site οδηγού, εύρεσης και παρουσίασης αθλητικών γεγονότων, με δυναμικό χάρτη παρουσίασης κατηγοριών επιχειρήσεων για όλη την Ελλάδα και την Κύπρο! Πρόκειται για μια καινοτόμα ιδέα που έλειπε από τον Ελληνικό χώρο και ήρθε για να γεμίσει αυτό ακριβώς το κενό. Είναι ένα τελείως διαφορετικό και σπάνιο project, καθώς αντιπροσωπεύει τον πρώτο και μοναδικό οδηγό εύρεσης αθλητικών γεγονότων στην Ελλάδα και είναι τιμή μας, σαν Protasi Action που το έχουμε κατασκευάσει! Πρόκειται για μια κατασκευή ενός σύνθετου website που η Αρχική του σελίδα, αλλά και το μεγαλύτερο μέρος της δομής του, ουσιαστικά χωρίζεται σε 3 κατακόρυφες γραμμές. Σε αυτές μοιράζονται οι βασικές πληροφορίες των επόμενων αθλητικών event της Ελλάδας, ο χάρτης αναζήτησης, τα τελευταία αποτελέσματα των πρόσφατων event, οι βασικές κατηγορίες αθλημάτων, τα άρθρα και πολλές ακόμη! Έτσι ο επισκέπτης με μια ματιά μπορεί να βρεί ότι χρειάζεται χωρίς να πλοηγείται σε διαφορετικές σελίδες και να κουράζεται.

Το website Outdoor-Activities.gr,
είναι ένα τελείως διαφορετικό και σπάνιο project,
καθώς αντιπροσωπεύει τον πρώτο και μοναδικό οδηγό εύρεσης αθλητικών γεγονότων
στην Ελλάδα και είναι τιμή μας,
σαν Protasi Action που το έχουμε κατασκευάσει!

Φυσικά μια τόσο χρήσιμη μηχανή δεν θα μπορούσε να αντιπροσωπεύεται παρά μόνο από ένα ποιοτικά υπέροχο website. Έτσι λοιπόν το website Outdoor-Activities.gr, μπορεί να αποτελεί ένα πολύπλοκο και σύνθετο website με απλές αλλά καθαρές «γραμμές» σωστή δόση χρωμάτων, αλλά πάνω απ’ όλα πλήρως πληροφοριακό και λειτουργικό! Η κύρια ιδέα είναι να πληροφορηθεί ο αθλητής ή όποιος απλός χρήστης επιθυμεί πότε είναι το επόμενο αθλητικό event της περιοχής του (ή σε όποια άλλη περιοχή αναζητά), σε ποια περιοχή, την ώρα έναρξης, το κόστος συμμετοχή, έως και που μπορεί να απευθυνθεί για να μείνει στην περιοχή (καταλύματα και κοντινά ξενοδοχεία).

Η κύρια ιδέα είναι να πληροφορηθεί ο αθλητής ή όποιος απλός χρήστης επιθυμεί
πότε είναι το επόμενο αθλητικό event της περιοχής του (ή σε όποια άλλη περιοχή αναζητά),σε ποια περιοχή, την ώρα έναρξης, το κόστος συμμετοχή, έως και που μπορεί να απευθυνθεί για να μείνει στην περιοχή (καταλύματα και κοντινά ξενοδοχεία).

Η ιδέα αυτή που ήταν μεγάλη πρόκληση για εμάς να την κατασκευάσουμε, έχει και άλλα βασικά στοιχεία σαν παροχές. Βοηθά και τους αγωνιζόμενους αλλά και τους διοργανωτές να διαφημίσουν το αθλητικό event που πραγματεύονται, και να μάθει ο απλός κόσμος εύκολα βασικές (αλλά και ποιο σύνθετες) λεπτομέρειες γι’ αυτό. Έτσι υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία μέσα στο website, όπου μπορούν να αναρτηθούν οι διάφοροι διοργανωτές αθλητικών event της χώρας, είτε αλφαβητικά, είτε βάσει της χορηγίας τους. Το Outdoor-Activities.gr περιέχει 36 διαφορετικές κατηγορίες αθλημάτων και 36 διαφορετικές κατηγορίες διοργανωτών αθλημάτων που αντιστοιχούν σε διαφορετικές σελίδες και μπορούν να αναζητηθούν είτε μέσω του χάρτη, είτε μέσω αναζήτησης, είτε μέσω του χρονολόγιου (timeline) που βρήσκεται συνεχώς στα δεξιά της σελίδας. Επίσηςόλα τα events είναι ταξινομημένα βάση κατηγοριών  αθλήματος, περιοχής και διοργανωτή.

Η ιδέα δόθηκε σε εμάς από τον Άλκη Φακίρη,
στον οποίο ανήκει και το όλο project και εμείς αναλάβαμε να το υλοποιήσουμε
από το λογότυπο και τα βασικά χρώματα, μέχρι τους πιο πολύπλοκους μηχανισμούς αναζήτησης  του website.

Η ιδέα δόθηκε σε εμάς από τον Άλκη Φακίρη, στον οποίο ανήκει και το όλο project και εμείς αναλάβαμε να το υλοποιήσουμε από το λογότυπο και τα βασικά χρώματα, μέχρι τους πιο πολύπλοκους μηχανισμούς αναζήτησης  του website.Έτσι έχουμε τη χαρά να λοιπόν να πούμε ότι όλη η παρουσίαση, τα χρώματα και οι λειτουργίες του website Outdoor-Activities.gr είναι έμπνευση των δημιουργών του Protasi Action! Αυτό σημαίνει ότι αν ξέρετε τι θέλετε αλλά δεν ξέρετε πως ακριβώς το θέλετε το website της των ονείρων σας, μην ανησυχείτε, αναλαμβάνουμε εμείς με τις προτάσεις μας να σας οδηγήσουμε στο αποτέλεσμα που θα σας δικαιώνει πλήρως με ένα ποιοτικά και αισθητικά υπέροχο website. Να τονίσουμε επίσης πως ο ιδιοκτήτης και CEO του Outdoor-Activities.gr, Άλκης Φακίρης, ήξερε ακριβώς που ήθελε το τι, μετά από τις προτάσεις μας και αυτό δείχνει το πόσο αγαπά αυτή την ιδέα, καθώς την είχε οραματιστεί πριν καν αυτή δημιουργηθεί! Έχει δοθεί λοιπόν προσοχή στη λεπτομέρεια, από τους εσωτερικούς μηχανισμούς του website και την ταχύτητά του μέχρι και στο παραμικρό pixel. Τέλος για το γεγονός ότι ζητήθηκε το website είναι ταχύτατο, παρότι περιλαμβάνει εκατοντάδες events, χρησιμοποιήθηκαν πολύπλοκοι μηχανισμοί Cache, ώστε να φορτώνει γρήγορα στον κάθε υπολογιστή, κινητό ή ταμπλέτα που το ανοίγει.

Έτσι λοιπόν το Outdoor-Activities.gr είναι ένα πρωτότυπο project και ένα σύνθετο website με όμορφο design, αλλά πάνω απ’ όλα γρήγορο, μεστό και λειτουργικό όσων αφορά τον επισκέπτη! Είμαστε υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με τον ιδιοκτήτη της ιδέας Άλκη Φακίρη, την εμπιστοσύνη του, και εν τέλη για το υπέροχο αποτέλεσμα.

 

Outdoor-Activities - Παροχες

 

Αναλυτικά:

 • Το Outdoor-Activities.gr είναι ένα παράδειγμα ενός premium site οδηγού, εύρεσης και παρουσίασης αθλητικών γεγονότων,
  με δυναμικό χάρτη παρουσίασης κατηγοριών επιχειρήσεων για όλη την Ελλάδα και την Κύπρο!
 • Το Outdoor-Activities.gr είναι ένα τελείως διαφορετικό και σπάνιο project, καθώς αντιπροσωπεύει τον πρώτο και μοναδικό οδηγό εύρεσης αθλητικών γεγονότων στην Ελλάδα
 • Περιέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να εμφανίσει τα επόμενα αθλητικά events με ένα πολύ όμορφο, απλό και λειτουργικό design.
 • Έχει Premium δυναμικό Slider παρουσίασης στην Αρχική Σελίδα για την ένδειξη των αμέσως επόμενων αθλητικών γεγονότων.
 • Λιτός και κατανοητός σχεδιασμός με επίπεδα και χωρισμένο σε στρώσεις layers.
 • Το μεγαλύτερο μέρος της δομής του Outdoor-Activities.gr ουσιαστικά χωρίζεται σε 3 κατακόρυφες γραμμές.
  Σε αυτές μοιράζονται οι βασικές πληροφορίες των επόμενων αθλητικών event της Ελλάδας, ο χάρτης αναζήτησης,
  τα τελευταία αποτελέσματα των πρόσφατων event, οι βασικές κατηγορίες αθλημάτων, τα άρθρα και πολλές ακόμη!
 • Περιέχει 36 διαφορετικές κατηγορίες αθλημάτων και 36 διαφορετικές κατηγορίες διοργανωτών αθλημάτων που αντιστοιχούν σε διαφορετικές σελίδες και και 3 δυνακούς Slider στην αρχική σελίδα.
 • Στο άνω μέρος της σελίδας βρίσκεται συνεχώς μια μπάρα αναζήτησης των αθλητικών γεγονότων.
 • Στο άνω δεξί μέρος της σελίδας βρίσκεται συνεχώς ένας χάρτης για να την ένδειξη των προσεχών αθλητικών γεγονότων.
 • Στο κάτω δεξί μέρος της σελίδας βρίσκεται συνεχώς ένα χρονολόγιο (timeline) για να την ένδειξη των προσεχών αθλητικών γεγονότων.
 • Στο μέσω αριστερό μέρος της σελίδας βρίσκεται η ένδειξη των σημαντικότερων διοργανωτών.
 • Υπάρχει ξεχωριστή σελίδα όπου αναφέρονται όλα τα Αγωνίσματα βάσει 36 διαφορετικών κατηγοριών.
 • Υπάρχει ξεχωριστή σελίδα όπου αναφέρονται όλοι οι Διοργανωτές 36 διαφορετικών κατηγοριών.
 • Υπάρχει ξεχωριστή σελίδα όπου μπορεί να γίνει αναζήτηση αθλητικών γεγονότων βάσει Χάρτη
 • Υπάρχει ξεχωριστή σελίδα όπου μπορεί να γίνει αναζήτηση αθλητικών γεγονότων βάσει νομών και πόλεων της Ελλάδας και της Κύπρου
 • Σε κάθε αθλητικό event υπάρχει ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής και λήξης.
 • Σε κάθε αθλητικό event υπάρχουν πληροφορίες για το παράβολο συμμετοχής σε κάθε event και από που μπορείτε να το προμηθευτείτε.
 • Σε κάθε αθλητικό event υπάρχει δυνατότητα εξαγωγής των ημερομηνιών διεξαγωγής (σε iCalendar)
 • Όλα τα events είναι ταξινομημένα βάση κατηγοριών  αθλήματος, περιοχής και διοργανωτή
 • Μοντέρνοι τρόποι προβολής των αντικειμένων, όπως parallax sliders και mouse move objects .
 • Μοντέρνα χρώματα και κατάλληλη κατανομή αντικειμένων.
 • Με δυνατότητα δυναμικής φόρμας επικοινωνίας για ευκολότερη επικοινωνία με τους υπέυθυνους.
 • Δημιουργία 3 ξεχωριστών λογαριασμών email (info, marketing και events) καθώς και ξεχωριστή φόρμα για τους Διοργανωτές – Organizers
 • Δημιουργία μηχανισμού Νewsletter με αυτόματη αποστολή των νέων στους συνδρομητές.
 • Συχνές Ερωτήσεις (FAQ), ώστε να απαντά μόνος του ο επισκέπτης κάποιες σημαντικές ερωτήσεις
 • Ενδυναμώνεται η τελική παρουσίαση με την ταυτότητα και περιγραφή της ιδέας – εταιρίας.
 • Με ξεχωριστή σελίδα Νέων (όπως πχ Νέα και συμβουλές υγείας και άσκησης) που μπορεί να ανανεώνεται άμεσα και απλά από τον ιδιοκτήτη.
 • Με ξεχωριστή σελίδα Αρθρων – Articles (όπως πχ Αξιοθέατα της Ελλάδας) που μπορεί να ανανεώνεται άμεσα και απλά από τον ιδιοκτήτη.
 • Με ξεχωριστή σελίδα Αγωνιστικά Νέα που μπορεί να ανανεώνεται καθημερινά.
 • Με ξεχωριστή σελίδα Αποτελεσμάτων που μπορεί να ανανεώνεται καθημερινά.
 • Με δυνατότητα προσθήκης διαφημίσεων (ήδη από τον πρώτο κιόλας μήνα διαφημίζονται οι Booking.com, Βίκος Street Relays κ.ά.)
 • Αποτελείται από πολλές σελίδες που ανοίγουν – φορτώνουν πολύ γρήγορα (έχει χρησιμοποιηθεί η τεχνική Cache) και φυσικά τα απαραίτητα μενού πλοήγησης σε αυτές.
 • Όλες οι φωτογραφίες και τα λογότυπα έχουν επεξεργαστεί για να είναι retina ready (2x) που σημαίνει ότι θα φαίνονται τέλεια σε μια συσκευή υψηλής ανάλυσης.
 • Οι σελίδες ενώνονται με πολλούς υπερσυνδέσμους με τις υπόλοιπες σελίδες του site ακόμα και από το σώμα της αρχικής σελίδας.
 • Δημιουργία του λογότυπου καθώς και των banners για Facebook και Google Plus.
 • Έχει δημιουργηθεί η δυνατότητα να είναι το website responsive, που σημαίνει ότι θα προσαρμόζεται τέλεια στην οθόνη της κάθε συσκευής.
 • Ακόμη έχουν δημιουργηθεί οι κατάλληλες σελίδες σε Facebook, Google Plus , Twitter , Linkedin και Instagram.
 • Τέλος όλη η δόμηση, τα χρώματα και οι λειτουργίες του website είναι έμπνευση των δημιουργών του Protasi Action και φέρουν τα απαραίτητα Copyrights.

 
 
Berlin edu GR
 
 
slider_front

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ
 
 

error: