Karekles-Zampoukas.gr

Karekles-Zampoukas.gr

Το Karekles-Zampoukas.gr είναι ένα παράδειγμα ενός πλήρως premium site παρουσίασης επιχείρησης με κατάλογο προϊόντων και με στόχο την λειτουργικότητα και το design! Άλλωστε το Εργοστάσιο Επίπλων Ζαμπούκας Α.Ε. στη Λάρισα είναι ένα εργοστάσιο που παράγει τόσο όμορφα επαγγελματικά προϊόντα καρέκλας, τραπεζιού και σκαμπό που ήταν πολύ εύκολο για εμάς να αναδείξουμε σε αυτό το website. Η τεράστια ποικιλία του εργοστασίου σε χρώματα και σχέδια αναγκάζει να δημιουργηθεί ένας όμορφος κατάλογος τύπου e-shop. Υπάρχει η σελίδα με τα όλα προϊόντα χωρισμένες σε κατηγορίες, αλλά μπορείτε να τις βρείτε και μεμονωμένες στο βασικό μενού, που οδηγούν στο αντικείμενο που αναζητάτε! Επίσης στην αρχική σελίδα υπάρχουν όμορφα χωρισμένες όλες οι βασικές κατηγορίες προϊόντων, με το κατάλληλο στυλ σε κάθε πλαίσιο και θα ανοίξει την κατάλληλη υποκατηγορία με την οποία θα οδηγηθείτε τελικά στο προϊόν που σας ενδιαφέρει, όπου αναγράφονται οι λεπτομέρειες και οι τιμές του κάθε προϊόντος. Αυτό το υπέροχο website – υπόδειγμα σωστού site καταλόγου δεν είναι δείγμα σωστής παρουσίασης μόνο για την περιοχή της Λάρισας και της Ελλάδας αλλά και για τη μοντέρνα επιχείρηση – εργοστάσιο του εξωτερικού.

Άλλωστε θα πρέπει να τονίσουμε ότι το συγκεκριμένο Εργοστάσιο Επίπλων Ζαμπούκας Α.Ε. στη Λάρισα
εξάγει τα προϊόντα του και στο εξωτερικό,

οπότε δημιουργήσαμε το ίδιο website στα αγγλικά Chairs-zampoukas.com

14 διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων και 23 διαφορετικές σελίδες δεν θα το ονόμαζε κανείς απλή κατασκευή, αλλά δεν νομίζουμε ότι θα μπορούσε με κάποιον άλλο τρόπο να αντιπροσωπεύεται αυτή η άξια ελληνική επιχείρηση επίπλου που ακούει στο όνομα Εργοστάσιο Επίπλων Ζαμπούκας Α.Ε. Φυσικά το γούστο και οι απαιτήσεις των υπευθύνων της επιχείρισης δεν θα μπορούσε να παρουσιάζεται παρά μόνο από ένα ποιοτικά και αισθητικά υπέροχο website. Έχει δοθεί λεπτομέρεια από τους εσωτερικούς μηχανισμούς του website και την ταχύτητά του μέχρι και στο παραμικρό pixel. Τέλος για το γεγονός ότι ζητήθηκε το κάθε προϊόν να εμφανίζεται σε μεγάλες διαστάσεις η κάθε εικόνα του, χρησιμοποιήθηκαν πολύπλοκοι μηχανισμοί Cache, ώστε να φορτώνει γρήγορα στον κάθε υπολογιστή, κινητό ή ταμπλέτα που το ανοίγει. Έτσι είναι λοιπόν το Karekles-Zampoukas.gr. Ένα σύνθετο website με όμορφο design, αλλά πάνω απ’ όλα γρήγορο, μεστό και λειτουργικό όσων αφορά τον επισκέπτη!

 
Αναλυτικά:

 • Το Karekles-Zampoukas.gr είναι ένα παράδειγμα ενός πλήρως δυναμικού premium site παρουσίασης επιχείρησης
  (συγκεκριμένα Εργοστάσιο Επίπλων), με κατάλογο προϊόντων
  .
 • Περιέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να παρουσιαστεί μια εταιρία με ένα πολύ όμορφο, απλό και λειτουργικό design.
 • Περιέχει 14 διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων και 23 διαφορετικές σελίδες, με κατάλογο προϊόντων.
 • Έχει Premium δυναμικό Slider παρουσίασης στην Αρχική Σελίδα.
 • Λιτός και κατανοητός σχεδιασμός με επίπεδα.
 • Μοντέρνα χρώματα και κατάλληλη κατανομή αντικειμένων.
 • Σελίδα με  ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ χωρισμένη σε υποκατηγορίες προϊόντων.
 • Με ξεχωριστή σελίδα με όλες τις δουλειές – συνεργασίες (portfolio) , με τα στοιχεία σύνδεσης για κάθε συνεργάτη (ιστοσελίδα, facebook, email, τηλέφωνο, διεύθυνση).
 • Με δυνατότητα δυναμικής φόρμας επικοινωνίας για ευκολότερη επικοινωνία με την εταιρία.
 • Οι βασικές κατηγορίες προϊόντων παρουσιάζονται στην Αρχική σελίδα με ξεχωριστές εικόνες, σε ένα λιτό και απολύτως εκλεπτυσμένο στυλ, για εύκολη πλοήγηση.
 • Περιέχει το δικό της διαδραστικό χάρτη με στοιχεία ελέγχου και το logo της επιχείρησης επάνω στο marker καθώς και Google Street View.
 • Ενδυναμώνεται η τελική παρουσίαση με foto gallery για τους χώρους της επιχείρισης και περιγραφή της εταιρίας.
 • Με ξεχωριστή σελίδα προσφορών (blog) που μπορεί να ανανεώνεται άμεσα και απλά από τον ιδιοκτήτη.
 • Αποτελείται από πολλές σελίδες που ανοίγουν – φορτώνουν (έχει χρησιμοποιηθεί η τεχνική Cache) πολύ γρήγορα και φυσικά τα απαραίτητα μενού πλοήγησης σε αυτές.
 • Όλες οι φωτογραφίες και τα λογότυπα έχουν επεξεργαστεί για να είναι retina ready (2x) που σημαίνει ότι θα φαίνονται τέλεια σε μια συσκευή υψηλής ανάλυσης.
 • Τέλος οι σελίδες ενώνονται με πολλούς υπερσυνδέσμους με τις υπόλοιπες σελίδες του site ακόμα και από το σώμα της αρχικής σελίδας.

 
 
Karekles-Zampouka

 

Karekles-Zampoukas.gr
 

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ
 
 

error: