Πλήρες
Πακέτο
Επαγγελματικής
Ταυτότητας
Όλα όσα χρειάζεστε για
την online παρουσία σας
Λειτουργικότητα
&
Ποιότητα
We
Logos

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ, ΤΟ PROTASI ACTION

Για εμάς το «design» είναι τρόπος ζωής και σκέψης. Είναι διαδικασία αλλά και αποτέλεσμα. Είναι η ικανότητα του ανθρώπου να βάζει στόχους και να βρίσκει τρόπους να τους επιτύχει, όχι μόνο για τον εαυτό του αλλά και για τους γύρω του. Είναι το έμφυτο εργαλείο μας για να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο!

Η ποιοτική κατασκευή ιστοσελίδων, ο καλαίσθητος σχεδιασμός και η πρωτοποριακή τεχνολογία στο σχεδιασμό ιστοσελίδας χαρακτηρίζουν τη δουλειά μας και αποτελούν δέσμευση για εμάς απέναντί σας.

Πολλοί από τους πελάτες που έχουν ήδη συνεργαστεί μαζί μας, επιστρέφουν σε εμάς για επόμενο project ή μας συστήνουν σε έναν γνωστό τους που έχει ανάγκη από ένα μοντέρνο και πλήρως λειτουργικό website.

Ο λόγος είναι ο μοναδικός σχεδιασμός που έχουν τα project που παραδίδουμε, η πρωτοτυπία και η λειτουργικότητά τους. Ένας ακόμη σοβαρός γνώμονας είναι ότι παραδίδουμε τα site μέσα σε μερικές μέρες, χωρίς ιδιαίτερη καθυστέρηση. Η γρηγοράδα μαζί με την επαγγελματικότητα που μας χαρακτηρίζει είναι απαραίτητα συστατικά του σύγχρονου web designer.

Η Protasi action είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρία στη Λάρισα η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής ιστοσελίδων για παραπάνω από μία δεκαετία. Είμαστε μια μικρή ομάδα επαγγελματιών, αλλά με πολύ μεγάλη εμπειρία, διάθεση και πάθος για δημιουργία.

Στόχος μας είναι η κατασκευή ιστοσελίδων που ξεχωρίζουν και γεμίζουν με ικανοποίηση τους πελάτες μας. Για το λόγο αυτό έχουμε προχωρήσει σε συνεργασίες με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου σε διάφορους τομείς υποστήριξης.

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η ΑΡΧΗ ΜΑΣ

Αξιολογούμε

Γίνεται μια συνάντηση στο χώρο σας, κατόπιν αίτηση σας στην φόρμα επικοινωνίας και επιβεβαίωσης με τηλεφωνική επικοινωνία. Στην συνάντηση αυτή, μας εξηγείτε το τι ακριβώς σας ενδιαφέρει και πως θέλετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παράγουμε

Βάσει το τι θέλετε και των λεπτομερειών που ειπώθηκαν στο ραντεβού μας, ξεκινάμε την διαδικασία της παραγωγής του project. Εδώ είναι όλο το σημαντικό κομμάτι της δημιουργίας καθώς στην ουσία πραγματοποιούμε το website σας μέχρι και την τελευταία «πινελιά»!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καινοτομούμε

Αφού τελειώσουμε με την δημιουργία του website σας πρώτα κάνουμε έρευνα του ανταγωνισμού και βρίσκουμε καινοτόμες λέξεις-κλειδιά και τελειοποιούμε με την απαραίτητη Βελτιστοποίηση SEO, ώστε να το απογειώσουμε στη μηχανή αναζήτησης. Είμαστε πραγματικά καλοί σε αυτό!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρουσιάζουμε

Παρουσιάζουμε το website στις μηχανές αναζήτησης Google και το προωθούμε στα Social Media, (αν δεν τα έχετε σας δημιουργούμε προφιλ Facebook, Twitter, Google+), τη διαφημιστική καμπάνια στο Google Adwords, έτσι ώστε να μάθουν όλοι για το νέο σας website.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Drakotos-Antonios.gr

Το website Drakotos-Antonios.gr είναι μια

FARMHOUSE S.A.

Το Farmhouse.gr είναι μια από τις πολύ

Outdoor-Activities.gr

Το Outdoor-Activities.gr είναι ένα

BITTE ERIKSSON INVEST

Το Bitteerikssoninvest.com είναι μια από τις

Berlin.edu.gr

Το Berlin.edu.gr είναι ένα παράδειγμα

Karekles-Zampoukas.gr

Το Karekles-Zampoukas.gr είναι ένα

Miniuniversity

Το Miniuniversity.gr είναι ένα

Larissa Language School (LLS)

Το Larissa Language School (Papagiannopoulou.gr)

Ενδιαφέρομαι για ένα project, τι κάνω;

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ PORTFOLIO ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ

error: