BITTE ERIKSSON INVEST

BITTE ERIKSSON INVEST

Το Bitteerikssoninvest.com είναι μια από τις πολύ δυνατές δημιουργίες του Protasi Action και ένα καθαρό παράδειγμα ενός πλήρως premium site παρουσίασης επιχείρησης με κατάλογο προϊόντων. Εδώ ο στόχος μας είναι η λειτουργικότητα και το design σε ένα site για ένα εργοστάσιο που εμπορεύεται ξυλεία και προϊόντα βιομάζας. Το BITTE ERIKSSON INVEST με έδρα τη Σουηδία και παράρτημα στα στα Φάρσαλα, υπό τη διεύθυνση του κ. Καραγιάννη, έχει μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα ξυλείας, καρφιά, pellet και μπρικέτες βιοκαυσίμου αναγκάζει να δημιουργηθεί ένας όμορφος κατάλογος τύπου e-shop. Υπάρχει η σελίδα με όλα τα προϊόντα σε κατηγορίες. Φυσικά μπορείτε να βρείτε τις κατηγορίες και μεμονωμένες στο βασικό μενού, που οδηγούν στο αντικείμενο που αναζητάτε! Επίσης στην αρχική σελίδα υπάρχουν όμορφα χωρισμένες όλες οι βασικές κατηγορίες προϊόντων, με το κατάλληλο στυλ σε κάθε πλαίσιο που θα ανοίξει την κατάλληλη υποκατηγορία, με την οποία θα οδηγηθείτε τελικά στο προϊόν που σας ενδιαφέρει. Σε κάθε προϊόν αναγράφονται οι λεπτομέρειες του, καθώς και ο τρόπος κάνετε την παραγγελία σας, σε ξεχωριστή σελίδα που περιέχει φόρμα παραγγελίας. Επίσης υπάρχει ξεχωριστή σελίδα για επικοινωνία με φόρμα υποβολής μηνύματος προς την εταιρία, αλλά και διπλό διαδραστικό χάρτη και για το εργοστάσιο στη Σουηδία αλλά και αυτό της Ελλάδας. Ακόμη υπάρχει και δυνατότητα για απευθείας κλήση στο Skype! Αυτό το υπέροχο website – υπόδειγμα σωστού site καταλόγου δεν είναι δείγμα σωστής παρουσίασης μόνο για την περιοχή της Ελλάδας, αλλά και για τη μοντέρνα επιχείρηση – εργοστάσιο του εξωτερικού.
 

Στο website του Bitteerikssoninvest.com έχουν χρησιμοποιηθεί πολύ μοντέρνοι τρόποι προβολής,
όπως parallax sliders και video background για να δοθεί μια όμορφη αίσθηση στον επισκέπτη
μιας σύγχρονης και εκλεπτυσμένης ιστοσελίδας.

 
Επίσης θα πρέπει να τονίσουμε ότι το συγκεκριμένο Εργοστάσιο ξυλείας και βιοκαυσίμων εξάγει τα προϊόντα του και στο εξωτερικό, οπότε έχει μεταφραστεί σε δεύτερη γλώσσα. Με 27 διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων και 38 διαφορετικές σελίδες, αποτελεί φυσικά μια σύνθετη κατασκευή website που όμως είναι τόσο σωστά δομημένη που δεν γίνεται με τίποτα κουραστική. Υπάρχουν πολλοί σύνδεσμοι που οδηγούν σε βασικά στοιχεία και προϊόντα στο website, με διαφορετικούς και έξυπνους τρόπους. Ένα ακόμη στοιχείο που θα πρέπει να τονιστεί είναι το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι δεν έδωσαν γνώμες ή απόψεις του πως να δομηθεί το website (λόγω της απειρίας τους πάνω στο θέμα), πέρα του τι απλά θα περιέχει, απλά έμειναν ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα! Έτσι έχουμε τη χαρά να λοιπόν να πούμε ότι όλη η ιδέα, τα χρώματα και οι λειτουργίες του website είναι έμπνευση των δημιουργών του Protasi Action! Αυτό σημαίνει ότι αν δεν ξέρετε πως θέλετε ακριβώς το website της επιχείρησής σας, μην ανησυχείτε, το αναλαμβάνουμε πλήρως εμείς, με το αποτέλεσμα φυσικά να σας αποζημιώνει πλήρως με ένα ποιοτικά και αισθητικά υπέροχο website. Έχει δοθεί λεπτομέρεια από τους εσωτερικούς μηχανισμούς του website και την ταχύτητά του μέχρι και στο παραμικρό pixel. Τέλος για το γεγονός ότι ζητήθηκε το κάθε προϊόν να εμφανίζεται σε μεγάλες διαστάσεις η κάθε εικόνα του, χρησιμοποιήθηκαν πολύπλοκοι μηχανισμοί Cache, ώστε να φορτώνει γρήγορα στον κάθε υπολογιστή, κινητό ή ταμπλέτα που το ανοίγει. Έτσι λοιπόν το Bitteerikssoninvest.com είναι ένα σύνθετο website με όμορφο design, αλλά πάνω απ’ όλα γρήγορο, μεστό και λειτουργικό όσων αφορά τον επισκέπτη!
 
Αναλυτικά:

 • Το Bitteerikssoninvest.com είναι ένα παράδειγμα ενός πλήρως δυναμικού premium site παρουσίασης επιχείρησης
  (εργοστάσιο που εμπορεύεται ξυλεία και προϊόντα βιομάζας), με κατάλογο προϊόντων και προβολή υπηρεσιών
  .
 • Περιέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να παρουσιαστεί μια εταιρία με ένα πολύ όμορφο, απλό και λειτουργικό design.
 • Περιέχει 27 διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων και 38 διαφορετικές σελίδες, με κατάλογο προϊόντων.
 • Έχει Premium δυναμικό Slider παρουσίασης στην Αρχική Σελίδα αλλά και σε δεύτερες σελίδες ώστε να δίνουν μια γεύση στον επισκέπτη του τι θα βρει σε αυτό το website.
 • Λιτός και κατανοητός σχεδιασμός με επίπεδα και χωρισμένο σε στρώσεις layers.
 • Μοντέρνοι τρόποι προβολής των αντικειμένων, όπως parallax sliders και video background
 • Μοντέρνα χρώματα και κατάλληλη κατανομή αντικειμένων.
 • Σελίδα με ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ χωρισμένη σε υποκατηγορίες προϊόντων.
 • Σε κάθε προϊόν αναγράφονται οι λεπτομέρειες του, καθώς και ο τρόπος κάνετε την παραγγελία σας, σε ξεχωριστή σελίδα που περιέχει φόρμα παραγγελίας.
 • Με ξεχωριστή σελίδα με τις υπηρεσίες (Μεταφορών) και τρόπους επικοινωνίας για τις μεταφορές (ιστοσελίδα, facebook, email, τηλέφωνο, διεύθυνση).
 • Με δυνατότητα δυναμικής φόρμας επικοινωνίας για ευκολότερη επικοινωνία με την εταιρία.
 • Με ξεχωριστή σελίδα που περιέχει φόρμα παραγγελίας.
 • Οι βασικές κατηγορίες προϊόντων παρουσιάζονται στην Αρχική σελίδα με ξεχωριστές εικόνες, σε ένα λιτό και απολύτως εκλεπτυσμένο στυλ, για εύκολη πλοήγηση.
 • Περιέχει το δικό της διπλό διαδραστικό χάρτη με στοιχεία ελέγχου καθώς και Google Street View.
 • Δυνατότητα για απευθείας κλήση στο Skype
 • Δημιουργία μηχανισμού Νewsletter με αυτόματη αποστολή των νέων στους συνδρομητές.
 • Ενδυναμώνεται η τελική παρουσίαση με την ταυτότητα της επιχείρισης και περιγραφή της εταιρίας μεταφρασμένη και σε δεύτερη γλώσσα.
 • Με ξεχωριστή σελίδα προσφορών (blog) που μπορεί να ανανεώνεται άμεσα και απλά από τον ιδιοκτήτη.
 • Αποτελείται από πολλές σελίδες που ανοίγουν – φορτώνουν πολύ γρήγορα (έχει χρησιμοποιηθεί η τεχνική Cache) και φυσικά τα απαραίτητα μενού πλοήγησης σε αυτές.
 • Όλες οι φωτογραφίες και τα λογότυπα έχουν επεξεργαστεί για να είναι retina ready (2x) που σημαίνει ότι θα φαίνονται τέλεια σε μια συσκευή υψηλής ανάλυσης.
 • Οι σελίδες ενώνονται με πολλούς υπερσυνδέσμους με τις υπόλοιπες σελίδες του site ακόμα και από το σώμα της αρχικής σελίδας.
 • Τέλος όλη η ιδέα, τα χρώματα και οι λειτουργίες του website είναι έμπνευση των δημιουργών του Protasi Action.

 
BEI Homepage website

 

Bitteerikssoninvest.com
 

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ
 
 

error: