Larissa Language School (LLS)

Larissa Language School (LLS)

footer-logo

Το Larissa Language School (Papagiannopoulou.gr) είναι ένα παράδειγμα ενός πλήρως premium site παρουσίασης επιχείρησης με στόχο την καθαρότητα και το design! Άλλωστε το Papagiannopoulou Larissa Language School στη Λάρισα είναι ένα υπέροχος χώρος εκμάθησης Ξένων Γλωσσών (Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, ισπανικά, Ρώσικα κ.ά.) για ενήλικες, παιδιά, μαθητές και φοιτητές. Ένα από τα διαχρονικότερα και σημαντικότερα φροντιστήρια στον τομέα του για την περιοχή της Λάρισας δεν θα μπορούσε να αντιπροσωπεύεται παρά μόνο από ένα ποιοτικά υπέροχο website. Έτσι είναι λοιπόν το website Papagiannopoulou.gr, ένα website με απλές αλλά καθαρές «γραμμές» σωστή δόση χρωμάτων, αλλά πάνω απ’ όλα πλήρως πληροφοριακό και λειτουργικό! Μόνο έτσι θα μπορούσαμε να αναδείξουμε την ποικιλία των αντικειμένων στην εκμάθηση γλωσσών και τον υπέροχο χώρο του φροντιστηρίου, αλλά και με την άρτια οργάνωση, τη δουλειά και το μεράκι της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου με εμπειρία 37 χρόνων στην περιοχή της Λάρισας. Ξέραμε από την αρχή τι αντιπροσωπεύει αυτό το χώρο και το αναδείξαμε στο μέγιστο βαθμό με το website Larissa Language School (Papagiannopoulou.gr)!

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι το website Larissa Language School (Papagiannopoulou.gr),
από τις πρώτες κιόλας ημέρες, είναι πρώτο σε όλες τις λέξεις κλειδιά που αφορούν Αγγλικά στη Λάρισα.

Το Larissa Language School (Papagiannopoulou.gr) έχοντας εσωτερικό σύστημα LMS (Learning Management System), 26 σελίδες και 6 κατηγορίες γλωσσών αποτελεί μια ιδιαίτερα σύνθετη κατασκευή, αλλά δεν νομίζουμε ότι θα μπορούσε με κάποιον άλλο τρόπο να αντιπροσωπεύεται αυτό το υπέροχο φροντιστήριο στην περιοχή της Λάρισας που ακούει στο όνομα Papagiannopoulou Larissa Language School. Ένα ακόμη στοιχείο που θα πρέπει να τονιστεί είναι το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι δεν έδωσαν γνώμες ή απόψεις του πως να δομηθεί το website (λόγω της απειρίας τους πάνω στο θέμα), πέρα του τι απλά θα περιέχει, απλά έμειναν ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα! Έτσι έχουμε τη χαρά να λοιπόν να πούμε ότι όλη η ιδέα, τα χρώματα και οι λειτουργίες του website Larissa Language School (Papagiannopoulou.gr) είναι έμπνευση των δημιουργών του Protasi Action! Αυτό σημαίνει ότι αν δεν ξέρετε πως θέλετε ακριβώς το website της επιχείρησής σας, μην ανησυχείτε, το αναλαμβάνουμε πλήρως εμείς, με το αποτέλεσμα φυσικά να σας αποζημιώνει πλήρως με ένα ποιοτικά και αισθητικά υπέροχο website.

Έχουν χρησιμοποιηθεί πολύ μοντέρνοι τρόποι προβολής,
όπως parallax sliders και video background
για να δοθεί μια όμορφη αίσθηση στον επισκέπτη
μιας σύγχρονης και εκλεπτυσμένης ιστοσελίδας.

Έχει δοθεί λεπτομέρεια από τους εσωτερικούς μηχανισμούς του website και την ταχύτητά του μέχρι και στο παραμικρό pixel. Τέλος για το γεγονός ότι ζητήθηκε η κάθε εικόνα του να εμφανίζεται σε μεγάλες διαστάσεις, χρησιμοποιήθηκαν πολύπλοκοι μηχανισμοί Cache, ώστε να φορτώνει γρήγορα στον κάθε υπολογιστή, κινητό ή ταμπλέτα που το ανοίγει. Έτσι λοιπόν το Larissa Language School (Papagiannopoulou.gr) είναι ένα σύνθετο website με όμορφο design, αλλά πάνω απ’ όλα γρήγορο, μεστό και λειτουργικό όσων αφορά τον επισκέπτη!

Αναλυτικά:

 • Το Larissa Language School είναι ένα παράδειγμα ενός πλήρως δυναμικού premium site παρουσίασης επιχείρησης (συγκεκριμένα φροντιστήριο ξένων γλωσσών).
 • Περιέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να παρουσιαστεί μια εταιρία με ένα πολύ όμορφο, απλό και λειτουργικό design.
 • Περιέχει 6 διαφορετικές κατηγορίες γλωσσών και 26 διαφορετικές σελίδες, με ξεχωριστούς sliders επεξήγησης.
 • Έχει Premium δυναμικό Slider παρουσίασης στην Αρχική Σελίδα αλλά και σε δεύτερες σελίδες ώστε να δίνουν μια γεύση στον επισκέπτη του τι θα βρει σε αυτό το website.
 • Λιτός και κατανοητός σχεδιασμός με επίπεδα και χωρισμένο σε στρώσεις layers.
 • Μοντέρνοι τρόποι προβολής των αντικειμένων, όπως parallax sliders και video background
 • Μοντέρνα χρώματα και κατάλληλη κατανομή αντικειμένων.
 • Σελίδα που περιλαμβάνονται όλες οι «Ξένες Γλώσσες« χωρισμένη σε υποκατηγορίες γλωσσών.
 • Για κάθε τμήμα υπάρχει διαφορετική σελίδα (π.χ. Lower, Proficiency, Gmat κ.ά.), όπου αναγράφονται οι λεπτομέρειες του, καθώς και ο τρόπος κάνετε την εγγραφή σας.
 • Με δυνατότητα δυναμικής φόρμας επικοινωνίας για ευκολότερη επικοινωνία με το φροντιστήριο και τρόπους επικοινωνίας (facebook, email, τηλέφωνο, διεύθυνση).
 • Δημιουργία μηχανισμού Νewsletter με αυτόματη αποστολή των νέων στους συνδρομητές.
 • Οι βασικές κατηγορίες γλωσσών – μαθημάτων (Courses) παρουσιάζονται στην Αρχική σελίδα με ξεχωριστές εικόνες, σε ένα λιτό και απολύτως εκλεπτυσμένο στυλ, για εύκολη πλοήγηση.
 • Περιέχει το δικό της διαδραστικό χάρτη με στοιχεία ελέγχου καθώς και Google Street View.
 • Δυνατότητα για συχνές ερωτήσεις σε ειδική σελίδα Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) ώστε να απαντά μόνος του ο επισκέπτης κάποιες σημαντικές ερωτήσεις
 • Ενδυναμώνεται η τελική παρουσίαση με την ταυτότητα της επιχείρισης και περιγραφή της εταιρίας.
 • Με ξεχωριστή σελίδα νέων – προσφορών (blog) που μπορεί να ανανεώνεται άμεσα και απλά από τον ιδιοκτήτη.
 • Αποτελείται από πολλές σελίδες που ανοίγουν – φορτώνουν πολύ γρήγορα (έχει χρησιμοποιηθεί η τεχνική Cache) και φυσικά τα απαραίτητα μενού πλοήγησης σε αυτές.
 • Όλες οι φωτογραφίες και τα λογότυπα έχουν επεξεργαστεί για να είναι retina ready (2x) που σημαίνει ότι θα φαίνονται τέλεια σε μια συσκευή υψηλής ανάλυσης.
 • Οι σελίδες ενώνονται με πολλούς υπερσυνδέσμους με τις υπόλοιπες σελίδες του site ακόμα και από το σώμα της αρχικής σελίδας.
 • Έχει δημιουργηθεί η δυνατότητα να είναι το website responsive, που σημαίνει ότι θα προσαρμόζεται τέλεια στην οθόνη της κάθε συσκευής.
 • Ακόμη έχουν δημιουργηθεί οι κατάλληλες σελίδες σε Facebook, Google Plus και YouTube Channel
 • Τέλος όλη η ιδέα, τα χρώματα και οι λειτουργίες του website είναι έμπνευση των δημιουργών του Protasi Action.

 
Berlin edu GR
 

slider_front
 
 

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ
 
 

error: