Drakotos-Antonios.gr

Drakotos-Antonios.gr

Το website Drakotos-Antonios.gr είναι μια ακόμη από τις πολύ εκλεπτυσμένες δημιουργίες του Protasi Action και ένα καθαρό παράδειγμα ενός πλήρως premium site παρουσίασης επιχείρησης με μινιμαλιστικό design, συγκεκριμένη χρωματολογία που συνάδει με το εταιρικό προφίλ, καθαρές φωτογραφίες και αναλυτική παρουσίαση υπηρεσιών. Εδώ ο στόχος μας είναι η λειτουργικότητα και το design σε ένα site για ένα καταξιωμένο γιατρό της Λάρισας τον Ακτινοδιαγνώστη – Στρατιωτικό Ιατρό ε.α, Δρακωτό Γ. Αντώνιο.
Υπάρχει λοιπόν η σελίδα με όλες τις υπηρεσίες του γιατρού σε κατηγορίες (σε μορφή drop-down Menu). Φυσικά μπορείτε να βρείτε τις κατηγορίες και μεμονωμένες στο βασικό μενού, που οδηγούν στο αντικείμενο που αναζητάτε, όμορφα τοποθετημένες με εικόνες υψηλής ανάλυσης (Retina) ! Σε κάθε υπηρεσία αναγράφονται αναλυτικά οι λεπτομέρειες της (Παράδειγμα :Έγχρωμα doppler υπερηχογραφήματα). Επίσης σε κάθε υπηρεσία υπάρχει κουμπί σύνδεσμος με ξεχωριστή σελίδα για φόρμα online ραντεβού . Βέβαια υπάρχει η κλασική σελίδα επικοινωνίας με φόρμα υποβολής μηνύματος προς τον γιατρό, στοιχεία επικοινωνίας, αλλά και διαδραστικό χάρτη για το ιατρείο. Στο website του Drakotos-Antonios.gr έχει δημιουργηθεί ξεχωριστή σελίδα παρουσίασης του γιατρού με ολοκληρωμένο το βιογραφικό του ιατρού και με όλες τις ημερομηνίες της Ιατρικής Εκπαίδευσης – Προϋπηρεσίας του γιατρού, σε μορφή αντίστροφης χρονολογικής σεράς (Timeline). Αυτό το υπέροχο website – υπόδειγμα σωστού site παρουσίασης γιατρού και ιατρικού κέντρου γενικότερα, δεν είναι δείγμα σωστής παρουσίασης μόνο για την περιοχή της Ελλάδας, αλλά και για τη μοντέρνα επιχείρηση – ιατρείο του εξωτερικού.

Στο website του Drakotos-Antonios.gr έχει δημιουργηθεί ξεχωριστή παρουσίασης του γιατρού,
με ολοκληρωμένο το βιογραφικό του ιατρού και με όλες τις ημερομηνίες της Ιατρικής Εκπαίδευσης – Προϋπηρεσίας του γιατρού,
σε μορφή αντίστροφης χρονολογικής σεράς (Timeline).

Στο website Drakotos-Antonios.gr έχουν χρησιμοποιηθεί πολύ μοντέρνοι τρόποι προβολής, όπως parallax sliders και animated background για να δοθεί μια όμορφη αίσθηση στον επισκέπτη μιας σύγχρονης και εκλεπτυσμένης ιστοσελίδας. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι το συγκεκριμένο ιατρείο βρίσκεται σε έναν υπέροχο χώρο με υπέροχες χρωματικές αποχρώσεις οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργηθούν τα βασικά χρώματα του website καθώς και ολόκληρης της εταιρικής παρουσίασης. Μας ζητήθηκε να δημιουργήσουμε και το λογότυπο του γιατρού, όπου και εδώ, χρησιμοποιήθηκαν οι χρωματικές αποχρώσεις του συγκεκριμένου ιατρείου του Δρακωτού Αντώνιου και το σύμβολο της Radiology που παραπέμπει στην επιστημονική ειδικότητα του γιατρού, της  Ακτινοδιαγνωστικής.

Μας ζητήθηκε να δημιουργήσουμε και το λογότυπο του γιατρού, όπου και εδώ,
χρησιμοποιήθηκαν οι χρωματικές αποχρώσεις του συγκεκριμένου ιατρείου του Δρακωτού Αντώνιου
και το σύμβολο της Radiology που παραπέμπει στην επιστημονική ειδικότητα του γιατρού, της Ακτινοδιαγνωστικής.

Με 10 διαφορετικές κατηγορίες των υπηρεσιών του γιατρού και 6 διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων αποθήκευσης, αλλά φυσικά και με το σύνολο των 36 διαφορετικών σελίδων, αποτελεί φυσικά μια πολυ-σύνθετη κατασκευή website που όμως είναι τόσο σωστά δομημένη που δεν γίνεται με τίποτα κουραστική στον επισκέπτη. Απόλυτα πληροφοριακή και όσων αφορά τον υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό του ιατρείου. Τονίστηκαν τα 2 βασικά ιατρικά εργαλεία : Το Planmeca ProMax 3D για την Αξονική τομογραφία οδόντων κωνικής δέσμης CBCT και το κορυφαίο μηχάνημα της Samsung RS80A Prestige για υπερηχογραφήματα παντός τύπου και έγχρωμα doppler υπερηχογραφήματα, θεωρούνται η αιχμή του δόρατος στην τεχνολογία της σύγχρονης επιστήμης της ιατρικής της Ακτινοδιαγνωστικής. Ο εξοπλισμός αλλά και ο υπέροχος χώρος του ιατρείου πρότυπο για τον τομέα της ακτινοδιαγνωστικής στη Λάρισα παρουσιάστηκε σε μια υπέροχη Gallery με εξήγηση για το κάθε αντικείμενο προβολής. Υπάρχουν πολλοί σύνδεσμοι που οδηγούν σε βασικά στοιχεία και προϊόντα στο website, με διαφορετικούς και έξυπνους τρόπους. Ένα ακόμη στοιχείο που θα πρέπει να τονιστεί είναι το γεγονός ότι ο γιατρός δεν έδωσε γνώμες ή απόψεις του πως να δομηθεί το website (λόγω της απειρίας τους πάνω στο θέμα), πέρα του τι απλά θα περιέχει και το πλούσιο πληροφοριακό υλικό (με πολύ σημαντικές επισημάνσεις – διορθώσεις) και τις ποιοτικότατες φωτογραφίες του εξοπλισμού και του χώρου. Τελικά ο ιατρός έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος με το οπτικό και λειτουργικό αποτέλεσμα! Έτσι έχουμε τη χαρά να λοιπόν να πούμε ότι όλη η ιδέα, τα χρώματα και οι λειτουργίες του website είναι έμπνευση των δημιουργών του Protasi Action! Αυτό σημαίνει ότι αν δεν ξέρετε πως θέλετε ακριβώς το website της επιχείρησής σας, μην ανησυχείτε, το αναλαμβάνουμε πλήρως εμείς, με το αποτέλεσμα φυσικά να σας αποζημιώνει πλήρως με ένα ποιοτικά και αισθητικά υπέροχο website. Έχει δοθεί λεπτομέρεια από τους εσωτερικούς μηχανισμούς του website και την ταχύτητά του μέχρι και στο παραμικρό pixel. Τέλος για το γεγονός ότι ζητήθηκε το κάθε προϊόν να εμφανίζεται σε μεγάλες διαστάσεις η κάθε εικόνα του, χρησιμοποιήθηκαν πολύπλοκοι μηχανισμοί Cache, ώστε να φορτώνει γρήγορα στον κάθε υπολογιστή, κινητό ή ταμπλέτα που το ανοίγει. Έτσι λοιπόν το Drakotos-Antonios.gr είναι ένα σύνθετο website με όμορφο design, αλλά πάνω απ’ όλα γρήγορο, μεστό και λειτουργικό όσων αφορά τον επισκέπτη!
 
Αναλυτικά:

 • Το website Drakotos-Antonios.gr είναι ένα παράδειγμα ενός  premium site παρουσίασης επιχείρησης με μινιμαλιστικό design,
  συγκεκριμένη χρωματολογία που συνάδει με το εταιρικό προφίλ, καθαρές φωτογραφίες και αναλυτική παρουσίαση υπηρεσιών.
 • Περιέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να παρουσιαστεί μια εταιρία με ένα πολύ όμορφο, απλό και λειτουργικό design.
 • Περιέχει 10 διαφορετικές κατηγορίες των υπηρεσιών του γιατρού
 • Περιέχει 36 διαφορετικές σελίδες,
 • Περιέχει σελίδα με όλες τις υπηρεσίες του γιατρού σε κατηγορίες (σε μορφή drop-down Menu).
 • Σε κάθε υπηρεσία αναγράφονται αναλυτικά οι λεπτομέρειες της (Παράδειγμα :Έγχρωμα doppler υπερηχογραφήματα).
 • Σε κάθε υπηρεσία υπάρχει κουμπί σύνδεσμος με ξεχωριστή σελίδα για φόρμα online ραντεβού (Παράδειγμα :Υπερηχογραφήματα παντός τύπου).
 • Έχει δημιουργηθεί ξεχωριστή σελίδα με παρουσίαση του γιατρού με ολοκληρωμένο το βιογραφικό του ιατρού με όλες τις ημερομηνίες της Ιατρικής Εκπαίδευσης – Προϋπηρεσίας του γιατρού σε μορφή αντίστροφης χρονολογικής σεράς (Timeline).
 • Έχει Premium δυναμικό Slider παρουσίασης στην Αρχική Σελίδα αλλά και σε δεύτερες σελίδες ώστε να δίνουν μια «γεύση» στον επισκέπτη του τι θα βρει σε αυτό το website.
 • Περιέχει υπέροχο animated slider όπου παρουσιάζονται ένα-ένα τα υλικά σύνθεσης, όπου παρουσιάζει την δυνατότητα να επιλέξει ο επισκέπτης την δικιά του σύνθεση προϊόντων φαγητού (Build your own recipe) .
 • Λιτός και κατανοητός σχεδιασμός με επίπεδα και χωρισμένο σε στρώσεις layers.
 • Μοντέρνοι τρόποι προβολής των αντικειμένων, όπως parallax sliders και video background
 • Λιτό ασπρόμαυρο design και κατάλληλη κατανομή αντικειμένων.
 • Δημιουργήθηκε και το λογότυπο του γιατρού (χρησιμοποιήθηκαν οι χρωματικές αποχρώσεις του συγκεκριμένου ιατρείου του Δρακωτού Αντώνιου και το σύμβολο της Radiology)
 • Υπάρχει η κλασική σελίδα επικοινωνίας με φόρμα υποβολής μηνύματος προς τον γιατρό, στοιχεία επικοινωνίας, αλλά και διαδραστικό χάρτη για το ιατρείο.
 • Ο εξοπλισμός αλλά και ο υπέροχος χώρος του ιατρείου πρότυπο για τον τομέα της ακτινοδιαγνωστικής στη Λάρισα παρουσιάστηκε σε μια υπέροχη Gallery με εξήγηση για το κάθε αντικείμενο προβολής.
 • Με δυνατότητα δυναμικής φόρμας επικοινωνίας για ευκολότερη επικοινωνία με την εταιρία και παρουσίαση των τρόπων επικοινωνίας (ιστοσελίδα, facebook, email, τηλέφωνο, διεύθυνση).
 • Οι βασικές κατηγορίες τωνυπηρεσιών παρουσιάζονται στην Αρχική σελίδα με ξεχωριστές εικόνες υψηλής ποιότητας, σε ένα λιτό και απολύτως εκλεπτυσμένο στυλ, για εύκολη πλοήγηση.
 • Ενδυναμώνεται η τελική παρουσίαση με την ταυτότητα του ιατρείου και περιγραφή με 2 παράλληλους slider παρουσίασης χώρου και ιατρικού εξοπλισμού.
 • Με ξεχωριστή σελίδα άρθρων -ενημερώσεων (blog) που μπορεί να ανανεώνεται άμεσα και απλά από τον ιδιοκτήτη (τον ιατρό).
 • Αποτελείται από πολλές σελίδες που ανοίγουν – φορτώνουν πολύ γρήγορα (έχει χρησιμοποιηθεί η τεχνική Cache) και φυσικά τα απαραίτητα μενού πλοήγησης σε αυτές.
 • Όλες οι φωτογραφίες και τα λογότυπα έχουν επεξεργαστεί για να είναι retina ready (2x) που σημαίνει ότι θα φαίνονται τέλεια σε μια συσκευή υψηλής ανάλυσης (4K UHD).
 • Οι σελίδες ενώνονται με πολλούς υπερσυνδέσμους με τις υπόλοιπες σελίδες του site ακόμα και από το σώμα της αρχικής σελίδας.
 • Τέλος όλη η ιδέα, τα χρώματα και οι λειτουργίες του website είναι έμπνευση των δημιουργών του Protasi Action επηρεασμένη και άρτια συνδυαζόμενη με τις χρωματικές αποχρώσεις του ιατρείου ώστε να δημιουργείται μια ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα .

 

Drakotos-Antonios website

 

Farmhouse.gr
 
 

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ
 
 

error: