Σχεδιάζουμε

Μια ομάδα δημιουργικών επαγγελματιών είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν..

Υπάρχουν πολλές εταιρείες, καθώς και πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες που ασχολούνται με το Web Design στην Ελλάδα.
Ίσως να αναρωτιέστε για ποιο λόγο να επιλέξετε τη Protasi Action, για την κατασκευή του site σας, και όχι κάποια άλλη εταιρεία.
Τι είναι αυτό που μας κάνει διαφορετικούς και μας φέρνει τόσο θετικές κριτικές;

Δεν είμαστε απλά μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων αλλά μια ολοκληρωμένη παροχή Internet Marketing!

«Πιστεύουμε Ότι Ένα Καλοφτιαγμένο Site Βασισμένο σε Ένα Έξυπνο Internet Marketing Plan είναι το Ιδανικό Εργαλείο Μεγιστοποίησης Κερδοφορίας«

Αυτό που σας προσφέρουμε δεν είναι απλά σχεδίαση και κατασκευή μιας ιστοσελίδας αλλά μια ολοκληρωμένη λύση Internet Marketing. Αξιοποιούμε μια δοκιμασμένη στρατηγική η οποία στηρίζεται στην έρευνα, τη γνώση του Internet marketing, την αξιοποίηση των τελευταίων τεχνολογιών και στη χρήση συγκεκριμένης μεθοδολογίας.

Διαθέτουμε τα Case Studies για να αποδείξουμε την αποτελεσματικότητά μας και οι Πελάτες μας μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασίας μας. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να συζητήσουμε για τις δικές σας ανάγκες.

 

Σχεδιάζουμε λύσεις με καλαίσθητο Design.

slider1Όλα ξεκινούν από την Έρευνα αγοράς και το βασικό Marketing Plan, ώστε το Concept να είναι κατάλληλο για το Target Group και παράλληλα να εξυπηρετεί τους στρατηγικούς στόχους του Πελάτη. Εκτός από το όμορφο καλαίσθητο Design φροντίζουμε ώστε τα πάντα να λειτουργούν πάντα με γνώμονα τη φιλικότητα προς το χρήστη και το διαχειριστή. Παρέχουμε εξυπηρέτηση στους πελάτες μας που συχνά ξεπερνά τις προσδοκίες τους. Χρησιμοποιούμε καινούριες τεχνολογίες ανοιχτού κώδικα για να μη δεσμεύουμε τον πελάτη μας.

Δημιουργούμε Sites χρησιμοποιώντας την πολύ ισχυρή πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου JOOMLA ή WORDPRESS CMS. Αξιοποιούμε την τεχνογνωσία μας ώστε τα Sites να είναι φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης και τα Social Media καθώς και συσκευές Mobile & Tablets. Ακολουθούμε συγκεκριμένο project plan για την κατασκευή των ιστοσελίδων, που έχει λειτουργήσει επιτυχημένα για όλους τους πελάτες μας μέχρι τώρα έτσι ώστε να τηρείται το χρονοδιάγραμμα και να μην υπάρχουν εκπλήξεις.

Κάθε site πριν παραδοθεί στον πελάτη ελέγχεται για την ποιότητα του σε πάνω από 44 σημεία με το Checklist της Protasi Action και παραδίδεται με υπογεγραμμένη τη φόρμα ποιοτικού ελέγχου. Χάρη σε αυτή τη μεθοδικότητα και την εμπειρία τα Sites που δημιουργούμε έχουν υψηλή αξιοπιστία, όμορφο και εύχρηστο εικαστικό σχεδιασμό και αποτελούν μια ποιοτική υποδομή για περαιτέρω προωθητικές ενέργειες.

Δείτε ενδεικτικά Case Studies και διαβάστε τι λένε οι Πελάτες μας για μας.

error: