Φιλοξενία ιστοσελίδων

Η Protasi action παρέχει φιλοξενία ιστοσελίδων, web hosting, που συνδυάζει ποιότητα, ταχύτητα και αξιοπιστία, με ένα εξελιγμένο σύστημα εξυπηρέτησης πελατών. Η ιστοσελίδα σας φιλοξενείται σε Multicore Intel Xeon Servers τελευταίας τεχνολογίας οι οποίοι, με τη βοήθεια του online συστήματος διαχείρισης cpanel, σας παρέχουν άμεση διαχείριση, καθώς και τη δυνατότητα backup ανά πάσα στιγμή. Τα πακέτα φιλοξενίας διαμορφώνονται ανάλογα με τις απαιτήσεις της εκάστοτε ιστοσελίδας.

  • Φιλοξενία ιστοσελίδων στη ΛάρισαΧωρητικότητα Δίσκου
  • Κίνηση ανά Μήνα
  • E-mails λογαριασμοί
  • Βάσεις Δεδομένων
  • Parked και Sub-Domains

Σας δίνουμε την δυνατότητα δημιουργίας custom πακέτων σε περίπτωση που οι ανάγκες σας είναι εξειδικευμένες.

Η διαχείρηση των πακέτων φιλοξενιας γίνεται μέσω CPanel, το ευκολότερο και ασφαλέστερο πρόγραμμα διαχείρισης για φιλοξενία ιστοσελίδων στον κόσμο.

l76820-cpanel-logo-3495Το cPanel είναι σήμερα ένας από τους δημοφιλέστερους πίνακες ελέγχου για φιλοξενία ιστοσελίδων . Προσφέρει ένα απλό αλλά και ταυτόχρονα εξελιγμένο και πλήρες γραφικό περιβάλλον διαχείρισης που επιτρέπει σε οποιονδήποτε που δεν έχει γνώσεις σχετικές με τη διαχείριση server να εκτελέσουν απλές λειτουργίες στο λογαριασμό / όνομα χώρου τους. Μερικές από τις λειτουργίες που προσφέρει είναι έλεγχος των ηλεκτρονικών διευθύνσεων (δημιουργία λογαριασμού email, διαγραφή λογαριασμού email κλπ), έλεγχο λογαριασμών FTP, ενέργειες σχετικές με βάσεις δεδομένων και εκατοντάδες άλλες. Πλήρη λίστα μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα λειτουργιών του cPanel.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Γνωρίστε μας καλύτερα και μάθετε πως μπορούμε να πραγματοποιήσουμε και το δικό σας website!

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

error: