Προωθούμε

Τo web είναι ένα τεράστιο μέρος, έτσι με τη βελτιστοποίηση (seo) θα είστε πάντα πρώτοι στη Google..

Στη Protasi Action αναλαμβάνουμε να ανεβάσουμε το Site της επιχείρησής σας στην πρώτη σελίδα του Google, και να αυξήσουμε την επισκεψιμότητά του με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Προωθούμε το website σας για να προωθούμε τη δουλειά σας!

Οι υψηλές οργανικές κατατάξεις του site σας στην πρώτη σελίδα του Google συνεπάγονται:

  • υψηλότερη επισκεψιμότητα και αυξημένες πωλήσεις
  • μικρότερη εξάρτηση απο την πληρωμένη διαφήμιση
  • χαμηλότερα έξοδα προώθησης
  • και αύξηση του κύρους της εταιρείας σας μιας και οι μελέτες δείχνουν πως όσο πιο ψηλά βρίσκουν την επιχείρησή σας στο Google τόσο πιο αξιόλογη τη θεωρούν οι υποψήφιοι πελάτες

Χάρη στην καινοτομία του Content Marketing SEO και το know-how της Protasi Action είμαστε σε θέση προωθούμε το website που έχετε και να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα με…

Ασφάλεια & Αξιοπιστία

Για να επιτευχθεί με ασφάλεια και αξιοπιστία η κατάταξη σας ψηλά στο Google απαιτείται συγκεκριμένη μεθοδολογία SEO. Η μεθοδολογία της Protasi Action συνίσταται σε:

Προωθούμε

Content Marketing SEO

seoΟι νέες μέθοδοι που χρησιμοποιούμε είναι κομμάτι της συνολικής Content Marketing στρατηγικής μας για να προωθούμε τα websites. Η Google δεν ανεβάζει πια Sites που επαναλαμβάνουν πολλές φορές τη λέξη-κλειδί ή έχουν πολλά Backlinks με υψηλό Google PageRank. Όλα αυτα είναι ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

Content Marketing σημαίνει δημιουργία και προώθηση πρωτότυπου σχετικού περιεχομένου, με τη μορφή άρθρων, Mini-sites, Social Media, Press Releases, Guest Blogging, Infographics, Video και όχι μόνο.

Χάρη στο Content Marketing SEO σας βοηθάμε να δυναμώσετε το εταιρικό σας Brand, να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες και περισσότερα κέρδη, να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας και ταυτόχρονα να μειώσετε τις δαπάνες σε άλλες μορφές διαφήμισης.

Ενδεικτικοί Πελάτες

Μας έχουν εμπιστευθεί πελάτες για Projects που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του Google. Μερικές από τις ιστοσελίδες που δημιουργήσαμε και βρίσκονται στην πρώτη σελίδα της Google είναι:

Επικοινωνήστε σήμερα για μια αξιολόγηση SEO για το site σας και μια οικονομική πρόταση  συμπληρώνοντας την φόρμα.

error: